Julklklappen

Idag i skolan fick jag en julklapp av Lillemor.Det var ett fint väl tejpat fyrkantigt paket med snören om.
Jag tackade så mycket och sa att jag skämdes(fast jag egentligen inte gjorde det ;P)över att jag inte hade med någon till henne.Men hon bara vifta bort det,och sa vänta tills du har öppnat det.
Precis när jag tänkte riva upp det så började lektionen och jag fick snällt vänta.Oj vad det klia i fingrarna.
Tillslut var det rast igen och började mitt paket öppnande,men jag hade problem.
Med snöret och tejpen.Hon kan slå in paket den tjejen!
När jag tillsist fick upp paket fick jag en tår i ögat(av skratt kanske ska tilläggas) när jag såg vad det var i!Fast först såg jag inte var det var.
Men sen såg jag,det var en snöbrodd till en sko.Hahahahahhaaaa.

Nu ska jag förklara varför jag fick en snöbrodd.
Tror det var den vintern när jag var nyskaddad,så var mina föräldrar oroliga att ja skulle halka på isen när det blev en isgata ute på gården och slå i huvudet igen.Men efter ett tag så försvann en brodd.
Och förra veckan kom jag,Lillemor och Jennie in på detta när det var halt ute.Då sa Lillemor jag hitta en brodd som man sätter på skon ute en gång.Den hänger fortfarande i ett skjul hemma,du ska få den av mig.Så kan dina föräldrar vara lugna när du ska gå ut.

Och det skedde i dag,sista skoldagen.
Tack så jättemycket Lillemor!!!!
(Mina föräldrar tackar dig så mycket!)

Jullov!!!

Imorgon går jag på jullov!!!Det ska bli såååå skönt.Och få vara hemma ända till 7 Januari.:)
Fast helt ledig från skolan är man ju såklart inte...
Läraren var så vänlig och gav oss kapitel vi kan läsa på i företagsekonomiboken så att vi vet vad vi ska läsa på om vi skulle få tid...Hon var också så snäll så att hon gav oss våran inlämningsuppgift om bokföring å moms,som vi ska lämna in vecka 4, om vi skulle få lust att börja med det...Sååå snällt.:P
Jag hatar verkligen företagsekonomi.Det är inte mycket jag förstår så man känner sig verkligen dum i huvudet.Suck!Jag undrar så hur detta kommer att gå?Man började verkligen att läsa rätt kurs...Egenföretagande med häst...Borde ju ha tänkt på det,det hörs ju tydligt på namnet.Ibland gör man klantiga saker.
Fast det bara att köra mitt talet sätt i huvudet hela tiden:
GALT KAN ALLT!!!

Lyckat...


Min syrra skulle göra en snygg friss på mig igår.Sådär häftigt som Pink har det.Men det blev väldigt totalt misslyckat!Fast kul hade vi!

Det här med tid...

Jag är van vid att alltid ha mycket att göra eller att hela tiden ha saker att göra.Men den här veckan i Skara har jag måndag,tisdag och onsdag gått halvklassdagar,vilket har vart väldigt lugnt.
Fast då har jag passat på att hälsa på min kompis Lillemor på deras ridskola och kollat på handikappridning.Det var en väldigt fin ridskola som var väldigt fräsch!
På tisdag och onsdag körde jag Stinas ponny Pontus.Han behövde komma ut å röra på sig och Stina hinner inte ta ut honom men det gör ju jag.Och det var väldigt kul!Han har sån härlig energi den lilla ponnyn,sådär lagom.
På torsdagen tänkte jag och Nina ha knytkalas.Men det var inte så många som kunde.Vi blev tre.Men det blev gott å mysigt ialla fall.
Dock har jag haft massa tid över denna vecka och när man bara sitter still hela dagarna så har jag haft lite för mycket energi när jag gått å lagt mig...Suck.Vilket innebär att det ibland är svårt att somna.
På fredag när jag skulle åka hem snöade det mycket!Väldigt mysigt men jobbigt å köra i.
Slutade 15 och behövde vara hemma så snabbt som möjligt.Skulle vara borta kl 19 på 50 års kalas.Behöver jag säga att jag kom sent?Det gick ju inte allt för fort på E20 denna snöiga dag,med långtradare och söndags åkare.Väl hemma är man stressad å hittar inga kläder.Men tillslut kom jag iväg,så jag snlände väl strax efter halv åtta.
Varför ska det alltid köra ihop sig?!

Snö å kanelbullar

Idag när jag åkte från Skara så snöade det!Det hade nästan kommit en decimeter när jag åkte därifrån.Ville nästan stanna kvar,det var ju sååå mysigt!!

Igår blev det aldrig att jag åkte till Lillemors ridskola.När jag kom ut från skolan kände jag att jag var väldigt trött.Så det var bäst att bara ta å åka hem.
Vilket innebar att jag såg på julkalendern ialla  fall.:)Har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gilla den eller inte...Vad tycker ni?
Igår efter kalendern blev jag och Nina väldigt sugna på nybakade kanelbullar och kall fetmjölk.Vi satte oss med andra ord i bilen och åkte dom 1,5 milen(eller hur långt det nu är,men nåt sånt)och köpte frysta kanelbullar.Tanken var att vi skulle trycka i oss sex var men det blev bara två var.Vi var mätta efter att ha ätit mat innan och det är ju tanken som räknas...
Så idag när vi hade praktiska övningar i stallet tog vi med bullarna och snälla som vi är bjöd vi de andra.Men de fick bara en halv var,annars hade de inte räckt.Oj va de blev glada!Hihi(fast det räckte ju så att jag å Nina fick var sin hel.)

Övningarna idag var väldigt lärorika.Det var två olika täckbandage,vid sår, och ett stabileserande om ett hästen skulle få ett benbrott eller om man behöver fixera en skadad sena och ett hovbandage.
Måste säga jag är så otroligt imponerad av Göran!Han är så intressant att lyssna på,eftersom han jobbar med hästskyddet.Så kan han berätta om lagar och om saker han sett och hört.Och det är helt otroliga saker som man inte kan tro är sant ibland.Att människor kan vara så grymma mot sina hästar!Fast många handlar i okunskap...

Nu ska jag gå å dricka julmust!:)

Skönt!!

Nu va duggan klar!!Å jag hoppas verkligen att den gick fint!!Kändes bra i alla fall,bättre än skrivningen...
Imorgon ska vi bara ha bandagerings övning sen kan jag åka hem,bara två dagar i skolan denna veckan. Fast de andra två sista veckorna är full späckade.Med FÖRETAGSEKONOMI!!!Fattar ni vad jag är rädd för matte?!Aboslut livrädd,hjärnan krampar så fort jag ser en siffra!!
Som tur är jag i långsamma gruppen.hehehe
Beställde precis kurs-böckerna från adlibris.

Nu måste jag åka å handla något å äta tills ikväll.För sen ska jag iväg till ridskolan där Lilllemor jobbar och kolla på den och på när dom har handikappridning.Få lite idér.:P Roligt å se hur dom har det på andra ridskolor.
Tveksamt till om jag hinnner hem till julkalendern,men jag kan ju se den på nätet som Lillemor så vänligt uttryckte det.:)
Fast det är ju första avsnittet...Å jag lovade Nina,nästan ialla fall...

Good evning to you people!!
RSS 2.0