Kvinnlig logik

En man kör på en väg, och möter en kvinna som kör på samma väg men åt motatt håll.
När de möts lutar sig kvinnan ut och ropar:
-Gris!!
Mannen sticker direkt ut sitt huvud och ropar tillbaka:
-Tokiga kärrnig!
Båda fortsätter sin färd. När mannen efter en liten stund kör genom en kurva kolliderar han med en enorm jättegris som står på vägen. Mannen dör... Tänk om män kunde lyssna någon gång...

Vårtecken!Jag hittade snödroppar idag när ...

bild0694 (MMS)

Vårtecken!Jag hittade snödroppar idag när jag gick med Max runt ridslingan på lunna.Underbart!Våren är på G!Vädret idag var härligt,inte alls som igår inte!

Ett steg närmre!Idag drog småttisarna vagn...

bild0690 (MMS)

Ett steg närmre!Idag drog småttisarna vagnen helt själva!Och det gick bra!:-)Men en av oss ledde hästen,i fall något skulle hända, och en gick bakom och körde.:-)Men vädret kan vi ju diskutera...

I morse när jag slängde in höet till de sm...

bild0686 (MMS)

I morse när jag slängde in höet till de små så hade Bonnie huvudet lite ivägen...Och därför fick hon en snygg hömössa!:-)Tokigt blir det ibland!

Äntligen hemma efter att ha jobbat sen 6.3...

bild0685 (MMS)

Äntligen hemma efter att ha jobbat sen 6.30 imorse.Men då på två jobb,först på fritids och förskola.Sen vidare till ridskolan.Bla skulle en liten tjej rida på Walle,och så här laddad var han inför det...

Go red!

Måste bara berätta att Sandra, Emma och jag köpte också idag varsitt go red- smycke till stöd för kampanjen om den livsviktiga forskningen om det kvinnliga hjärtat. Det är fina smycken för ett bra pris som går till ett väldigt bra ändmål! Så jag tycker att du också ska göra så!
 ArmbandHalsband

Idag har jag haft en trevlig shoppingdag m...

Idag har jag haft en trevlig shoppingdag med Sandra och Emma på frölunda torg.Emma och jag har fått presentkort på frölunda som vi ville handla lite för...Och Sandra ville kolla in stället.Alla fick handlat fina saker!Sandra bla en fin topp/klänning,Emma bla ett par skor,som hon numera är kär i.;-)Jag handlade bla fina dukar till lägenheten.Alla verkade vara nöjda,men jag å Emma var helt slut när vi åkte hem men nöjda!

Nu har syrran och jag vart och sett hur må...

Nu har syrran och jag vart och sett hur många lingon finns det i världen.Säger bara GÅ OCH SE DEN!!En helt underbar film,en riktig måbra film!Nu har jag en skön känsla i kroppen,så jag kommer att sova gott!:-)

Inkörning

Emma och jag håller på att köra in två av våra sässamåhästar för att kunna vara med på skogs elmia, det är en skogsmässa, i en monter med skogskärror för häst.
Det har gått bra med inkörningen med Bosse, den yngre, men inte lika bra med den äldre Voldor. Nu  har de fått börja dra en liten vagn, andra gången idag. Vi har inte spännt fast den en, utan vi går bredvid och hjälper till så att man kan lossa den lätt om de får panik. 
Idag gick det bra med Bosse och faktiskt bra med Voldor också! Han har inte köpt det helt en, men ingen panik och inga sparkar!:)
Så håll tummarna för att det går lika bra fortsättningsvis och att vi kommer till Elmia!

Är ute i stallet och mockar och väntar på ...

bild0665 (MMS)

Är ute i stallet och mockar och väntar på att pappa ska komma hem med halm.Som Gina får just nu,istället för hö,för hon bantar.Hon var tjock och för att hjälpa hennes skadade ben att läka behövde vikten minskas.Men nu ser hon iaf fin ut.:-)

Måste bara säga att det är skönt att vara ...

Måste bara säga att det är skönt att vara ledig på en måndag när man har jobbat lördag.:-) Då får man ju ändå två lediga dagar. Idag har jag fixat lite inne, men nu ska jag ut och greja med hästar och hund. Ikväll blir det ridlektion.:-) En perfekt ledig dag!

Varje dag ska Gina gå på en-två korta prom...

bild0668 (MMS)

Varje dag ska Gina gå på en-två korta promenader för det är bra för hennes skadade ben,det har veterinären sagt.Det gör hon med glädje!Tänk bara om hon kunde vara lugn och snäll...

Här ligger Max å gosar i sin korg med sin ...

bild0653 (MMS)

Här ligger Max å gosar i sin korg med sin kanin. Visst är han söt?!

RSS 2.0