Här kommer lite bilder från prinses Margriet manege.

Jag börjar med stallet.

Ponnystall  Stora stallet  stallet Infarten                        
Fikarummet                  I manegen                                                 
                                                                  
Eftersom jag är kass på datorer så fick jag inte den att göra som jag ville i dag.Men jag hoppas i alla fall att ni får en uppfattning hur det såg ut där.

Slutligen vill jag visa vilka jag bodde hos och vilka de var som var ansvariga för ridskolan.
På söndagen innan jag åkte hem bjöd de mig på restaurang. 
Om ni inte känner igen mig är det jag med rutig skjorta och till höger om mig Marijke.
En av de lite mer ansvariga och ridlärare.
Sen Willie,Hermans fru.Jobbade inte på ridskolan nu.
Och så var det Herman,"chefen".Det var hos Herman och Willie jag bodde.
Och blev väldigt väl omhändertagen!

Hemma igen

Nu var man hemma igen.Det är skönt att ha kommit hem,min hund Max kunde inte tro sina ögon när han såg mig och under kvällen satt han ibland och bara kolla på mig.Och det var skönt att sova i sin egna sköna säng.Men jag vaknade några gånger och undrade vart fönstret vid sängen var,hade ett brevid mig i Holland,nån gång undrade jag vart jag var och vad stor sängen känns och en gång väckte Max mig och skrämde då vettet ur mig.
Det var en lite lustig natt.
Hade med mig lite presenter från Holland till syster,som fyllde år i lördags,och såklart till mor och far.Alla verkar nöjda,i alla fall sa de det.:P
Men jag måste säga att det är tråkigt att behöva lämna alla på Prinses Margriet Manege!Och jag tror att det var ömsesidigt,de sa så i alla fall, att det var tråkigt att jag nu åka hem.
Så jag måste åka tillbaks dit.Men då när vädret är bättre,på sommaren.Självklart sa jag att de måste komma till Sverige och hälsa på,hoppas de gör det.
Och jag fått massa mailadresser.De får ju inte glömma bort mig...;)
Men nu ska jag gå ut och gå en promenad i skogen med Max och sen åka hälsa på på jobbet och sen kanske man ska packa upp också...Usch tråkigt!

Hejsvejs!

Vad fort det gar!

Nu är det inte sa manga dagar kvar tills jag aker hem.Det ska bli skönt att komma hem,sova i sin egna säng.Men sorgligt att aka ifran alla nya vänner!
Men imorgon ska jag aka till staden groningen,och där ska jag träffa Anna Marie,en frivillig hjälp här pa ridskolan, hon bor där och ska visa mig staden.Museum ska vi besöka men även kolla i affärer.Pa kvällen kommer Maraijke och da ska vi ga pa bio och äta mat.Ska bli väldigt kul.
Pa söndag ska jag,Herman och Willie aka till Kamp Westerboork,som var en första anhalt för de som skulle till koncentrationsläger.Da jag aldrig har varit pa nagot koncentrationsläger,kommer detta bli väldigt intressant och sorgligt!Och pa kvällen tror jag vi skulle pa restaurang här i Westerboork.Kommer bli mysigt!
Och pa tisdagen aker jag hem,sa nu kommer det ga väldigt fort!
Men jag är glad att jag akte hit pa praktik!
Höres!!

Prinses Margriets manege

Hej!
Här kommer en hälsning fran Holland,fast den korrekta namnet är Neatherlands pa Holland.
Jag har det bra här,alla är trevliga och snälla.Och tycker det är roligt med en svensk praktikant och är nyfikna pa Sverige.Manga har även vart i Sverige.
Herman och Winnie som jag bor hos,Herman är han som driver stället,är en dröm att bo hos!Jag blir väldigt bortskämd.I början bodde jag i ridskolan där lägerdeltagarna brukar bo.Men da det blev lite ensamt och de erbjöd mig att flytta in till dem i huset.Jag tackade ja.
Idag har jag vart pa ett studiebesök med Herman pa en annan handikappridskola.För att se en speciell sak de använder till handikappade,nogot som jag inte tror finns i Sverige.Aldrig hört talas om det ialla fall.Kan inte riktigt förklara vad det är men jag kommer att lägga upp bilder sen när jag kommer hem.
Jag kommer visa mer av allt när jag kommer hem!
Lektionerna här pa ridskolan paminner väldigt mycket om de hemma pa mitt jobb,särskilt handikapplektionerna.Men det var därför jag akte för att se likheter och skillnader.Och lära mig nya saker och utbyta erfarenheter.Men mer om detta när jag kommer hem! 
Nu är det bara en vecka kvar tills jag aker,oj vad tiden gar fort!Sa ha det sa himla bra!
Kramar pa er!!!
 

Resfeber!

Nu börjar den infinna sig,resfebern!Inför min stundande resa till Holland.Åker ju på tisdag.
Håller nu på och tvätta kläder som jag bör ha med mig men får nog ta och skriva en packlista nu så jag får med mig rätt saker.Sen får man bara hoppas på att kommunikationerna funkar som de ska.Att jag kommer på flyget i tid och sen hittar till rätt ställe att köpa biljetter på till tåget och sedan hittar tåget.Sen bör det rulla på...
Usch ja,lite nervöst är det!
Lilla Sofia på äventyr i stora världen...Hur ska det gå?!
RSS 2.0