För jag har tagit studenten!!!

Eller vad man nu säger när man har gått ur högskolan.I fredags så var det min sista dag i skolan.Både skönt och tråkigt.Skolarbetena kommer jag inte sakna, men allt det andra.Så nu börjar livet efter skolan.
Det hände en rolig sak som jag blev väldigt förvånad över!Jag fick ett stipendium!!!Aldrig fått det innan.Känner mig lite stolt över detta.Fick det för mitt arbete med min affärsplan.Och det jag fick var ett framtidssamtal häst,vilket innebär hjälp från en rådgivare med att starta upp företaget.
Hade inte tänkt att starta eget nu,utan kanske först om några år.Men nu kan det nog bli att jag försöker starta ganska snart ändå...
Stina min kompis från den gamla goa Strömma tiden.Slutade skolan denna dagen hon med.Och gisa vad?!Hon fick ett stipendium hon med!Rätta mig om jag har fel Stina,men du ska åka till Estland på en konferans och få berätta om ditt slutarbete.
Säger bara,Strömma-tjejer kan!:)

På lördagen var vi på Green Day på Ullevi.Emma,Angelica,Louise och jag.Fy tusan vad bra de var!Asgrymma live!Musiken och sången var superbra,de var roliga och bjöd på sig själva de pratade mellan låtarna tog upp fans på scenen och skulle ha med publiken på allsång.Vilken upplevelse säger jag!Jag kommer absolut gå och se på dem igen och jag rekomenderar er att göra likadant!

Vi har nu fått ett föl här hemma också.En Bonnie Tyler blev det denna gången.Hon föddes på min namnsdag,den 15 maj.En bra dag.Hon är brun och hur fin som helst!:)
Bilder kommer.

Good night and over and out!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0