Nu är lägret över.Igår kl 10 blev de hämta...

bild0789 (MMS)

Nu är lägret över.Igår kl 10 blev de hämtade.Efteråt var det städning som gällde för oss.När det var klart så blev vi bjudna på lunch på en restaurang sen var det hemgång.Det har vart en kul men tuff vecka med mycket jobb från när man gick upp kl 7.30 tills kl 11.30 på kvällen.Oftast gick man ju inte och la sig då utan satt å pratade en stund...Jag har ridit nästan varje dag,vilket jag inte trodde och därför inte hade så mycket ridkläder med mig.Ett par ridbyxor å hjälmen iaf.Alla har varit väldigt snälla och trevliga mot den svenska tjejen.:-)Varje kväll har jag haft lektion i svenska hästord,sista kvällen bara svenska ord som jag tyckte de borde känna till.:-)Nu kan jag oftast hänga med i en ett samtal och förstå sammanhanget,och jag som inte kan tyska.Idag blir det att vila.Just nu sitter jag å kollar på hästtävlingar som är på ridskolan.Just nu är det körning.:-)Det här var en kort sammanfattning av veckan.Mer kommer.:-)Hej svejs!

Sista natten med gänget!Oj vad tiden har g...

Sista natten med gänget!Oj vad tiden har gått fort!Nu ska vi snart äta våran sista middag ihop.Ikväll är det beställt kinamat.Dom brukar grilla,men då det är det är stor hopptävling här på stallet fick det ordnas på annat vis.Ikväll ska det även bjudas på underhållning där alla får göra något eget.:-)Nu kom maten!höres!

Inte illa!Första dagen fick jag en hel ver...

bild0785 (MMS)

Inte illa!Första dagen fick jag en hel vers i sången som handlar om lägret.varje dag skriver de en ny vers.melodin är my bonnie are over...Min lägerdeltagare kommer imorgon,hon har varit sjuk de 2 första dagarna.Så nu har jag flutit runt å hjälpt till med olika saker å personer.fortsättning följer...:-)

Igår började inte lägret med deltagarna so...

Igår började inte lägret med deltagarna som jag trodde.Utan det var alla ledsagarna som samlades för en introduktions kväll.Där vi lärde känna varandra.Mycket trevligt!Nu denna morgon kommer deltagarna kl 10.Väldigt spännande å se hur det kommer gå.Med tanke på att jag inte kan någon nederlänska!

Framme!

Nu sitter jag framfor datorn i hemma hos Willie och Herman. Sa jag tankte jag gor ett fint litet inlagg.
Flyget gick fint igar och nar jag fatt pa min vaska sa gick jag for att kopa tagbiljett. Det ar sa bra pa schipol for allt ligger i samma byggnad. Fick en klass 2 biljett. Taget skulle ga 20 min senare.
Jag var hungrig sa jag kopte en macka snabbt och hastade till mitt tag.
Taget kom och jag hoppade pa en vagn, tog dar det var minst folk i ko.
Tankte oj vad fina tagen har blivit sen sist! Och satte mig.
Konduktoren kom, och han sa. Du har en klass 2 biljett det har ar en klass 1 vagn.
Oj forlot sa jag och skulle lyfta ner mitt bagage och ga. Attans tankte jag, nu maste jag slapa bagaget igen!
Men da sa kondoktoren till mig, Du kan sitta kvar. Den dar mannen hade en biljett som inte blivit anvand. Du fick den av honom, sa du kan stanna.
Jag blev j'tteglad sa tack sa mycket och tog i hand!
Jag hade en valdigt skon resa och fick en bra start pa min hollandsresa! Och fick ett bra intryck av det hollandska folket!

Imorgon borjar lagret som jag ska hjalpa till pa. Jag har hort att jag har en kul men jobbig vecka att vanta. Rapporter kommer.
Doei! 
RSS 2.0