Tillbaka till brottsplatsen...;)

För några veckor sedan så åkte jag och min kompis Martina(känd som Märta) till Strömma för att hälsa på våran gammla lärare där och hans söner som vi brukade passa.Nu har sönerna,Jonas och Carl, blivit så stora att en av dem,Jonas, pluggar i Lund och bor såklart där nere.Carl är inte så stor men han har nu börjat gymnasiet.När vi passade dem var Carl bara 10 år,nu har det gått sju år sedan vi slutade skolan.Så nu är han lika stor som när vi började på Strömma,oj vad stor man tyckte att man var och det känns ju som det var igår man gick där.Det är nu man låter som sina föräldrar och säger att tiden går fort och oj vad stor du har blivit.

Jag och Martina började kvällen med att gå en minnesrunda runt strömma.Och det var helt underbart att gå runt där och vara tillbaka.Efter tre år har man en del minnen...Tyvärr var alla husen låsta när vi var där,förutom västergården där både jag och Martina har bott.Där var det ett gäng med killar som där denna fredageftermiddag och hade helgjour.Jag och Martina är överens om att det här var de tre bästa åren vi haft.Tänk er själv att bo med sina kompisar i den åldern när man som mest vill vara med sina kompisar.Man har kul hela tiden,man flummar runt,hittar på bus,festar och kan plugga ihop och jag fick rida på lektionstid.Helt underbart!

Sedan gick vi till Fagge och Carl.Vi hade med lite presenter till dem.Carl fick en skiva med Celine Dion för han älskade henne när han var liten.Och vi blev glatt överraskade när det visade sig att han fortfarande gjorde det.
Fagge fick en burk med skummtomtar och en CD och ett cd fodral med ett jättefint omslag.Det var en man som hade ett penismuseum på island.Martina hade skrivit på det,detta kunde vart du.
För det är såhär att Fagge har en pekpenis i sitt klassrum,som han fick använda ibland när hans pekpinne försvann.Han är beroende av sin pekpinne.
Jonas fick en stjärtlapp,som man har i snön, och två fina pennor som såg ut som ett lejon och en ko.Allt för att påminna om oss.
Alla fick presenter som kunde förknippas med något minne som vi hade av dem.
Vi blev bjudna på en väldigt god middag, lax med en god vinsås och ost och ungspotatis och god tillbehör.
Det var helt underbart att träffa dem igen!Fagge hade det fortfarande lika mysigt i sitt hus och han såg likadan ut bara Carl hade förändrat sig.Och vi fick pratat igenom många saker denna kväll,svaller,minnen,livet och skolan.
Efterrätt blev det framför tv:n då vi såg på Shakira på Skavlan.Shakira visade sig vfara Fagges idol,så vi fortsatte våran kväll med att titta på Shakira som han hade en DVD med.
Det roligaste var att jag lyckades välta ut en kopp me kaffe.Jag skulle flytta mjölkpaketet och puttade på det,var lite trögt så jag fortsatte.Gissa varför det var trögt?!Jo för där bakom stod det en kopp kaffe.Vilken såklart åkte omkull.Roligaste var att alla såg vad som var påväg att hända men sa inget förrän det var försent.Men Fagge fick tvättat av mattan i alla fall.Fast det är ju såhär jag brukar göra,tvekar på om det gåt att ha mig i möblerade rum...
Vi avslutade kvällen med att gå och titta på det nya smådjurstallet.Jättefint och fräscht men konstigt planerat.Och som Fagge sa ser ut som en vårdcentral.
Vi lämnade Strömma otroligt glada och hoppas på snart kunna åka tillbaks och hälsa på.Hittade den här bilderna på Strömmas hemsida,och det är jag och min kompisar som har lite uppvisning...;)

Kommentarer
Postat av: Lillemor

Dåligt med russin tycker jag ;P

2009-12-23 @ 23:30:25
Postat av: paula

Var du inte inne å klappa på våran lilla pålle?? Han bor ju där nu när Sophia går i skolan. kram å grattis i efterskott.. Paula

2010-01-02 @ 21:21:34
URL: http://www.lill-paula.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0