Vet fortfarande inte varför...

Men det var bättre. Skönt. Verkar som om gipshovarna har hjälpt. Så idag gjorde inte vetrinären så mycket på Gina, förutom att titta på henne och skriva ut ett recept på antiinflamatoriskt.
Jo, i samrådan med hovslagren bestämde de att hon skulle ha ringskor på sina halta hovar, på framhoven fick hon även stötdämpande siliconinlägg i skon. De har ungefär samma verkan som gipshovarna. Och så blir det återbesök om två veckor.
Under de här två veckorna får hon gå ut i liten, torr rasthage.
Idag fick våran fölis föja med till vetrinären för att få sin andra spruta mot hästinfluensa. Det blev första gången hon var iväg från mamma så lång tid. Jag blev riktigt förvånad, för hon var lugnet själv! Hon knallade snällt med oss och fick gå med in i undersökningsrummet. För nu kunde Gina inte vara utan henne, de hade blivit riktiga kompisar under den korta tid de stod i transporten.
Tänk vad roligt de såg ut när de stod bredvid varandra i rummet, en lite häst på ca 55-60 cm, bredvid en på ca 150 cm.
Nu hoppas jag att vila i liten hage, antiinflammtoriskt och ringskor kommer att göra henne bättre eller kanske till och med helt bra!:)

                                                    

Kommentarer
Postat av: Angelica

Hoppas hoppas att det går bra nu, och att medicin och ringskor och inlägg hjälper. Jag håller tummarna. Och, charmigt var ordet att se de två hästarna intill varandra!! =)KRAM!

2010-11-10 @ 19:26:50
URL: http://jelican.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0