Toffsen


Den här bilden är för dig Lillemor!Så att du kan se å njuta när du vill!:P Hihi

Vilken lycka!!

När läraren ringer å säger till än att det blir inget med lektionerna imon för d e för få som kommer!!
Skulle iför sig ha ett utvecklings samtal men det kunde vi ta en annan dag som tur va!!
När hon ringde och meddelade denna glada nyhet,så satt jag i min klasskompis Lillemors bil på väg från det stall där hon har sin fina häst, hade hjälpt henne å plocka in två hästar,vi skulle hem å fortsätta slita med vårat hästanläggnings arbete. Som för övrigt blir väldigt bra för att vi e så grymma!:P
Men iaf när läraren Ingela ringde så var klockan sen eftermiddag å då vi skulle greja lite mer med arbetet,så hann klockan bli ganska mycket innan jag kom hem... Väl hemma skulle jag äta städa å packa innan jag kunde åka.
Sen så fick jag återigen njuta av att köra min underbara bil,röde Ralf, i två njutnings fulla timmar.Mmmm!
Nej nu kallar han på mig,sängen alltså!;)
 

Hej!!

I måndags var jag ju iväg å tittade på en häste för ridskolan.Å nu tänkte jag berätta om det här lilla äventyret.
Från början skulle Stina hänga med men då hon hade hemtenta så hade hon inte riktigt tid med det. Å då jag inte riktigt var säker på hur morgondagen skulle bli, åkte jag iväg själv.
Hästen var i Tidaholm en timmes res väg från Skara, 9 mil enkel väg! Då jag aldrig har vart i Tidaholm, fick jag en vägbeskrivning av försäljaren. Den var bra körde aldrig fel, men jag fick ändå ringa till min vän Lillemor,som bor i krokarna, å fråga om jag var på rätt spår och även till försäljaren en gång. Stallet låg verkligen i världens ände å mörkt var det. Men fram kom jag!
Väl visade de hästen när de red å sen fick jag känna på henne. Men hon sparkade bakut vid galopp fattningar. Men det hade ju hon aldrig gjort, på ett tag...Bara när hon hade kommit för en vecka sen.
Hästen var mycket trevlig förutom bakutsparkarna. Men var tyvärr inget för våran ridskola. Fick även provrida en annan häst,en yngre men som tydligen skulle va lugnare å ha bättre huvud.Om några år skulle den säkert vara bra,men inte nu.
Sen var det bara sätta sig i bilen å åka 9 mil till.SUCK! Hade ju redan kört upp till Skara denna dag,så det blev mycket bilåkande denna dag.
Efter en stund i bilen behövde jag gå på toa å svängde in på en mack strax innan Falköping. Toan låg så jag var tvungen att gå igenom en restaurang,å där satt väl några av byns invånare,alla karlar. Å in kommer jag en utböling,oj oj vad jag blev utittad!Allas huvud vändes mot mig. Samma sak var det när jag gick ut. Hallå, har de aldrig sett en tjej i ridkläder?!
 Inne på själva macken, var värsta orginalet inne å handlade!En gammal bonde i sletna skitna kläder.
Var lite nervös när jag skulle köra hem. Tänk om jag skulle få stopp på den här ensliga mörka vägen.
Jag kom ialla fall hem säkert. Väldigt trött å hungrig. Hade åkt hemifrån vid fem å var hemma igen vid halv tio. Det blev en väldigt lång dag.
Jag rekomenderar att inte åka iväg å titta på häst själv å inte så långt. Fick den uppenbarelsen när jag satt i bilen, en liten flicka på väg till ett stall till okända människor åkandes på regniga mörka vägar.
Jaja,ibland gör man sjuka saker!

Oj oj!!

Nu ska jag åka å titta på en häst för ridskolan!Klarar jag detta?!Har ju aldrig vart å kollat på häst,blir mycket intressant det här!:S Nervöst e d!
Önska mig lycka till!!

God afton!!!

Hästbonden i bonde söker fru sa något väldigt sant i senaste avsnittet som jag bara måste säga.
"Jag är inte egoistisk men jag lever ett egoistiskt liv".
Det beskriver väldigt bra det liv en människa lever som håller på med hästar!
Som alla vet, har man häst eller jobbar med det så blir det ju inte bara en hobby/jobb utan även livs stil.På både gott å ont skulle jag vilja säga...Tro inte nu att jag e trött på det här med hästar jag bara reflekterar över vad bonden sa.:)Jag har ju bara börjat mitt hästliv!
Sängen kallar å mitt flanellnattlinne!:P
God natt!!

Idag börjar den...

Anders Eriksson kursen! Det börjar med att han idag har en föreläsning. Och imon kör det igång med det praktiska. Jag å Gina e laddade till max!!:P I varje fall är hon med här uppe i Skara. Håller tummarna för allt kommer gå bra.
Nu sitter jag i skolan å väntar på en tjej så att vi kan göra klart vårat grupparbete,vi kan inte göra något förän hon kommer. För hon har arbetet.Kommer hon inte hade jag inte behövt vara här förrän klockan 13.Suck!
Gina

Vi höres!!
KÖSS

Kan inte sova!

Vad gör man när man inte kan sova?!
Jo i natt hamnade jag här. Det är fruktansvärt jobbigt när man ligger helt klarvaken i sängen och inte kan somna. Är det någon som känner igen sig? Men det blir såhär ibland när jag har gjort för mycket på dagen och är övertrött när jag sen ska gå å lägga mig. Då slår det över åt andra hållet å jag blir pigg istället.SUCK!!!

Idag har jag i alla fall kommit hem ifrån Skara. Det har varit en stressig dag som började med grupparbete i skolan kom iväg försent från skolan så jag blev sen till min träff med Anna å Johanna på ridskolan. Men vi hann planera in datum för våran vuxenkurs som vi ska ha å några andra saker.
När jag kom hem så stod Caro å Gladdis å väntade på mig å Gina,för vi skulle ta en ridtur. 
Är ju så blött överallt i skogen.blev kanske inte riktig så fullt ös som det brukar.Fast det var ändå väldigt kul!:)
När hon skulle åka hem så ville hennes bil inte starta. Batteriet hade dött. Så d var bara att hämta min far, mannen som kan prata med bilar.;)Så va d fixat!Å Caro å Gladdis kunde åka hem.
Avslutade dagen med att se veckans avsnitt av Heroes!!Så extremt bra!Veckans avsnitt är en mycket viktig händelse.

Sov gott!

HALLOJ!


Här har ni en liten bild på mig ifall ni skulle ha glömt av hur jag ser ut...

Nu måste jag berätta vad våran föreläsare gjorde igår!Hon bjöd oss elever på kladdkaka!!!Som hon hade bakat,vilken lärare!
Å inte nog me det idag fick vi tårta!!Tror att d va så att d här huset firade 10 års jubileum eller något sånt...
Vilken lycka!Två dagar i rad har man fått gott till kaffet.
Och i fredags när jag kom till jobbet så kom jag lagom till tårta där med,vilket flyt!
Gottegris som jag e e detta höjden av lycka!:)

Så nu har jag slutat skolan för veckan men måste ändå vara kvar här,för d e två grupparbeten som ska vara klara i veckorna.Ett på måndag.
Vill egentligen hem för nu har jag en helg med fullt ös som väntar...
På torsdag ska jag träffa Anna å Johanna och planera höst och jul-aktiveteter på ridskolan sen på fredag kväll blir d oktober-fest. Lördag blir d tårtkalas med bowling efter kalaset men först på dagen blir det lite jobb...
Söndag blir d att förbereda uppresan till Skara med hästen. Fast det är klart all tid som jag e hemma går åt åt det,packa alla saker till mig å hästen, förutom det så behöver hästen motioneras och hunden med mm.
Men det är kul med sådana helger ibland,särskilt när de senaste helgerna har varit lugna.
För på måndag börjar Kursen för Anders Eriksson,för alla som inte vet är han en MÄSTARE på att tömköra(köra utan vagn)och allt annat som har med hästen att göra.Och då tar man ju chansen att ta med sin egna häst!När det är gratis.:P
Hästen får jag sen ha uppstallad hos min kära kompisar Stina å Danny.I en liten hage på deras gård.Superbra!!
Ser verkligen fram emot den här kursen,ska bli sååå kul!

Se ya!

Hej å välkommen!!

Då ska ni vara hjärtligt Välkommna till min simpla blogg!
Jag träffar ju inte alla allt för ofta nu för tiden tänkte jag att en blogg skulle vara ett perfekt sätt att hålla alla uppdaterate om vad jag har för mig i Skara å andra flummiga saker som händer i mitt liv.
Jag kan lova er njutbar läsning!!:P

Slutade skolan för 1 timma sen där vi i dag har lärt oss å räkna foderstater.Tror jag t.om. fáttade hur man gjorde....Hamnade i datasalen för att läsa ett mail.Gjorde så men sen bestämde jag mig för att göra en blogg,hmm har inte riktigt bestämt mig för om d e bra eller dåligt än... Så ni får helt enkelt ta den för va den e!

Nu måste jag åka å handla kylen e tom å magen kurrar som besatt!Får passa på å köra lite extra nu när jag denna vecka har mor å fars bil.Värsta lyxåket om man jämför me min...Min bil e nämligen lite sjuk för tillfället.Så nu har far fått en kvälls aktivitet.

Slick å hej leverpastej!!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0