På torsdag kör det igång!!:)

Då börjar Göteborg horseshow!!Och som traditionen säger så jobbar jag där i år igen.
Det ser jag verkligen i fram emot,det ska bli väldigt kul!
Jag bär in och ut blommor som är på arenan vid hinderna,gruppen ansvarar för vissa hinder på banan.
Vi är alltid så gott som samma grupp som jobbar ihop och har alltid samma blomstergrupp ledare som heter Mark och är från Holland.För det är därifrån blommorna kommer.
Abel heter han som ansvarar för alla blommor och all blommpersonal. Abel är en jättesöt rund liten man i pensionsåldern.Han går ofta runt och röker på en cigarr.
På lördagen brukar funktionärsfesten vara.Den brukar börja efter tävlingarna är slut för dagen och den brukar bli väldigt kul!Med trubadur och allt.
På söndagen när allt är slut så får vi hjälpa till och plocka ut alla blommor och slänga de som inte går att spara och de krukväxter och blommor som fortfarande är fina efter dessa dagar får vi funktionärer slåss om.Så man kan göra en rätt fin skörd där.
Samtidigt som det är sorgligt att det är slut så är det väldigt skönt!För man är ganska väldigt trött efter dessa dagar!
Men man ser fram emot det lika mycket varje år!!!

SNOR!!!

Alltid när jag e ute så rinner min näsa som en kran!
Och det var inget undantag igår när jag jobbade.Fasiken vad den rann,hela tiden.Kände mig som ett småbarn.
Såklart så hade jag glömt papper. Föräldrarna måste tycka att jag är äcklig som går där och sprider mitt snor omkring mig!
Jag kommer bli ihåg kommen som ridläraren med snoret!

Nu har jag flyttat!

Nu har jag flyttat in i Stina och Dannys extra lilla hus som de har.För att hyra ut och ha när Dannys föräldrar kommer från England,tror jag.Men de har även bott där under tiden de har renoverat sitt andra hus och nu när det blev ledigt får ja hyra det. Toppen bra!!
Hyran blir inte stor,jag ska betala för elen jag använder!!Det är grymt bra!!Och så har Danny renoverat köket,så jag har ett sprillans nytt kök!!Värsta lyxen!
Men lite vemodigt var det att behöva flytta från Grön Huset,och det var trevliga människor jag bodde med.Särskilt Nina.:)
Är bara lite orolig över att jag kommer bli mörkrädd där i huset,för det ligger i skogen...Och där är jag själv i huset...Men jag har grannar nära mig och Stina och Danny är ju nära mig...
Äsch,inga sådana tankar nu!Jag är ju bara omringad av snälla träd!Inget att vara rädd för,vad kan hända?!!

Snubbel

För en vecka sen, närmare bestämt natten till måndagen så kunde jag inte somna. Kunde inte somna hur jag än gjorde. Och stressad blev jag när jag visste att jag skulle upp tidigt för att åka iväg till  Skara. Till slut somnade jag vid två tiden, och när klockan ringde igen vid kvart i sex kände jag mig inte pigg nog att gå upp för att sen köra bil i två timmar. Det kändes inte säkert helt enkelt. Så jag bestämde mig för att sova två timmar till och komma upp lagom tills vi började efter lunch.
Eftersom man bor granne med sina föräldrar, så såg min mamma att jag inte var uppe. Blev då rädd att jag försovit mig och ringde till mig. Telefonen låg lite längre bort i mitt rum och när den ringde så flög jag upp för att svara.
Men jag hade glömt att jag på kvällen hade ställt en påse framför min säng...
Varpå jag såklart snubblar på den och flyger fram, jag fortsätter min färd och snubblar över kläder som ligger på golvet.
Rammlar omkull på knäna och svarar i telefonen. Stackars mamma kände sig lite dum som väckt mig.
Upptäckte att jag fått ett sådant där skönt svidsår...
Ni vet när skinnet försvinner men utan att komma något blod, och så blev det en snygg bula på knät med.
När jag tog en dusch sen på morgonen sved det som tusan!Jag var tvungen att skrika lite.:P
Nu efter en vecka så gör det fortfarande ont. Pga byxorna skaver på det så det får aldrig läka i fred. Det blev inte bättre av att jag igår tappa en bom på det. 
Men nu är det på bättre, så om några dagar kanske...
Så lite synd kan ni väl tycka om mig?!

Några händelser...

Sitter här och försöker skriva på ett PM, en skolsak. Det är till kursen vi läser nu, entreprenörskap.Så nu är det en företagsintervju som vi skulle göra. Så jag gjorde det enkelt för mig och tog min far och frågade ut honom.

Men nu måste jag berätta lite saker som har hänt den senast tiden.

På nio dagar har jag ätit fem semlor!Varav två stycken var wienersemlor.Gott var det men speciellt nyttigt var det inte.Nu blir det inte några fler semlor på ett tag!Man måste ju tänka på figuren!:P

Förra torsdagen när jag kom ut från Smedjan(där vi äter lunch), så såg jag ett ansikte jag tyckte att jag kände igen. Funderade lite över vem det kunde vara. Så kom jag på det. Det är ju Anna från gymnasiet!
Jag ropade på henne,hon såg lite förvirrad ut. Sen såg hon min underbar uppenbarelse å sken upp!
Hade inte förväntat mig att se henne där,hon bor nämligen i Ulricehamn.Men nu jobbade hon för länstyrelsen i Skara,och det ska hon göra i två månader. Nu när länstyrelsen har fått ta över djurskyddsdelen också,så läser länstyrelsen en del kurser på SLU.Det var därför anna var på skolan idag.
Anna,Stina och jag bodde i samma hus på strömma.Så hon blev glatt överraskad när jag berätta att Stina också gick här.
Anna skulle höra av sig så ska vi alla tre träffas någon dag.

Vi har vart på en del studiebesök den senaste tiden.En dag när vi vart på iväg så avlade jag och Nina ett litet besök på McDonalds.När jag skulle gå å sätta mig gjorde jag en häftig sväng och burken med dricka jag hade gjorde ett hopp i från brickan och åkte i golvet med en duns.
När jag kom till bordet fråga Nina om det var jag som tappade något i golvet.Nu kan man undra hur hon kunde räkna ut detta...
Det är lite pinsamt men sådant här att saker åker i golvet brukar hända med jämna mellanrum,så det kanske var därför hon kunde räkna ut detta.

En sak som inte var så kul var tentan i förtagsekonomi.Jag hoppas verkligen att det gick vägen,men jag är inte så säker.Men det är otroligt skönt att ha den gjort!Men nu får vi vänta enda till vecka nio innan vi får reda på resultatet.
Seeeeg lärare!

I veckan åkte jag och Nina till Götene ridklubb för att kolla på när Susanne skulle provrida en häst som är tillsalu där.Susanne är en klasskompis till mig å Nina.Väl där så kom Lillemor å joina oss.
Hästen var inget som Susanne letade efter,tyvärr.Fast hon red den väldigt bra!

Jo jag måste berätta om mina otroligt fina skor jag köpte på NETTO i Götene!!!För 129 kronor!!!!Dom är beiga och i ko-mocka!Med massa gosig päls inuti.Mina andra stövlar pajade i veckan så jag hade inga andra varma skor med mig.Hade verkligen inte tänkt att köpa några,men priset gjorde att jag slog till.Tänk vad man kan hitta roliga saker när man ska köpa godis.:)

Detta är lite vad som har hänt mig den senaste tiden.Få se om jag råkar ut för fler...

RSS 2.0